Akıllı Telefonunuza Nasıl Instagram İndirilip Kayıt Olunur?

Akıllı Telefonunuza Nasıl Instagram İndirilip Kayıt Olunur?

Instagrama Kayıt Olma İşlemleri - Instagram İndirme İşlemleri

Instagram kullandığınız akıllı telefonunuzdan AppStore veya Play Store arayışıyla Instagram uygulamasını indirebilirsiniz. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra Instagram kullanıcıların paylaştığı gönderileri görmek için Instagrama giriş yapmanı gerekmektedir. Instagram hesabınız yok ise kaydol butonuna basarak Instagram hesabınızı oluşturabilirsiniz. Kaydolma işlemi sırasında; Zorunlu olarak Kullanıcı Adı, E-Posta ve Şifre Oluşturmanız gerekmektedir. Bu işlemleri tamamladıktan sonra Instagram hesabını oluşturulur.

Instagram girişi için farklı bir yol ise telefon numarası ile giriştir. Telefonunuzu kaydettikten sonra kısa bir kod gelerek telefon numaranızı ve Instagramını eşleştirmiş olursunuz.

Instagram sayfanızı düzenlemeniz gerekmektedir. Instagram profilinize giriş yaparak Profili düzenle butonuna basarak Profil Resminizi, Adınızı, Kullanıcı Adınızı, İnternet Sitenizin URL sini ve Biyografinizi ekleyerek daha güvenli bir sayfanız olmuş olur.

Anasayfa bölümünden tanıyor olabileceğiniz arkadaşlarınızdan takip isteği gönderebilir. Onlar ile arkadaşlık kurabilirsiniz. Gündemden haberdar olmak için fenomen sayfaları takip edebilir ana sayfanızı daha neşelendirebilirsiniz.

Biliyorsunuz ki sayfanızın popülerliğini arttırmak için zaman harcamanız gerekmektedir. Yeni açılan bir Instagram hesabına takipçi sayısını arttırmak için bizlerin sizlere sunduğumuz paketlerden yararlanabilirsiniz. Ucuz Instagram Takipçi Satın Al, Instagram Yorum Satın Al, Instagram Beğeni Satın Al veya Instagram Gerçek Takipçi Satın Al gibi birçok özelliklere sahip platformundan yararlanabilirsiniz.

Instagram Üzerinden Arkadaşlar İle Sohbet Etme

Kullandığınız akıllı telefonunuza Instagram uygulamasını indirip kayıt olma işlemlerinizi tamamladıktan sonra gönderi paylaşabilir, postların altına yorum yapıp beğenebilirsiniz. Peki, bir Instagram hesabına mesaj nasıl gönderilir?  Instagram ana sayfa bölümünün sağ üst köşesinde bulunan mesaj simgesine tıklayıp mesaj ara yüzene gelin. Mesaj ara yüzünden yine aynı şekilde sağ üstte bulunana artı simgesine dokunup istediğiniz bir Instagram hesabına mesaj gönderebilir sohbet edebilrisiniz. Bir başka yol ise Instagram kişileri ar butonundan istediğiniz bir Instagram hesabını seçerek o hesabın sayfasında Direkt Mesaj gönder butonu ile mesajlaşabilirsiniz. Mesaj gönderimleriniz iki sayfa arasında gizli olarak kalmaktadır. Mesajlarınızı silebilir veya iptal edebilirsiniz. Beğendiğiniz bir gönderiyi, hikâyeyi veya profili mesaj yolu ile paylaşabilirsiniz.