FenomenTR Ailesi Olarak Paketlerimizden Uygun Paketlerimizden Yararlanabilirsiniz

FenomenTR Ailesi Olarak Paketlerimizden Uygun Paketlerimizden Yararlanabilirsiniz

FenomenTR ailesi olarak sizlere sunduğumuz Sosyal hesaplarınızı büyültme amaçlı paketlere göz atıp size uygun olan paketleri satın alabilirsiniz. Çalışma prensiplerimiz;

*7/24 Hizmet vermek

*Satış Sonrası Müşteri Desteği

*Satın Alınan Paketi Anında Hesabınıza Tanımlama

*Çalışanlarımızın Müşteri Odaklı Çalışması

*Profesyonel Takı Çalışması İle Sizlere Hizmet Vermek

*Yapılan İşlemler Sırasında Müşteri İle Bilgilendirme

*E-Posta veya Telefon ile Bilgilendirme

*Anında Hizmet

*Kalite Yönetimini işlemek

Gibi birçok prensiplere sahip olan firmamız sizler için sizlerin istekleri doğrultusunda hizmet vermekteyiz.

Paketlerimiz arasında her bütçeye uygun paketler mevcuttur. İster en yüksek paketi isterseniz en düşük paketi satın alın her aldığınız pakette aynı kalitede hizmet verme için bizler burada işimizin başındayız.

Paketlerimizde Organik Takipçi, Bot Takipçi, Gerçek Beğeni, Gerçek Yorum veya Bot Beğeni gibi birçok özellikli paketlerimiz mevcuttur.

Sizlerde bizlerin sunduğu paketleri satın alarak sosyal medya hesaplarınıza fenomenlik ve popülerlik katmış olursunuz. Uygun fiyatlarla takipçi, beğeni, izlenme, görüntülenme satın alın. Sizlerde fenomen olun.

Satın almak istediğiniz paketler içerisinde tamamen şifre istenmeden sadece kullanıcı adı ile hizmet vermekteyiz. Sosyal medya hesaplarınızın şifrelerini kimse ile paylaşmayınız. Paketlerimizi satın alma yöntemleri arasında onlline ödeme, kredi kartı ile ödeme veya mobil ödeme gibi birçok ödeme imkânı sunmaktayız. Satın aldığınız paketlerin durumunu sipariş sorgula bölümünden öğrenebilir veya bizimle canlı olarak iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Paketlerimiz arasında Instagram, Twitter, TikTok, Telegram, Facebook ve Youtube gibi birçok Sosyal medya platformlarında hizmetlerimiz mevcuttur. Sizlerde bizim hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız şifresiz ve güvenilir bir şekilde paketlerimizden faydalanabilirsiniz.