Instagram Fiyat Kataloğunu Ekleme

Instagram Fiyat Kataloğunu Ekleme

Instagram Alışveriş Kataloğu eklemek için bazı kriterlere uymanız gerekmektedir. Instagram ile Facebook bağlantılı bir uygulama olduğundan dolayı ürünlerinizi Facebook’a yükleyerek Instagrama bağdaştırabilirsiniz. Facebook hesabınızın işletme hesabı olması gerekmektedir. Facebook ayarlar bölümünden Katalog Yönetici sekmesinde katologlarınızı olşturarak fiyat girmeniz gerekmektedir. Şirketinizin ürünleri Facebook ürün satma sözleşmesine uygun olması gerekmektedir.

Markanızı Hedef Kitleye Ulaştırmanın Yolları

Alışveriş kısmını kullanmanız için Facebook ve Instagram adreslerini birbirine bağlayıp tanımlamanız gerekir. Şirket hesabınızın kataloğunu yükleyerek onay gelmesini bekleyiniz. Onay geldikten sonra ürünlerinizi satışa çıkarabilirsiniz. Bu özellik Dünyanın her bölgesinde kullanılmaktadır. Eer uuslararası çalışıyorsanız bu özelliği gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Bu özelliği kullanarak Instagram keşfete düşmeniz için yardımcı olacaktır. Instagram keşfetine düşerek daha çok kitleye ulaşabilirsiniz. Hedef kitleye ulaşıp etkileşimleriniz artarak satışlarınızda artacaktır. Sayfanızda sponsorlarınız ile birlikte çekilişler düzenleyerek sayfanızın tıklanma oranını ve etkileşimi arttırarak satışlarınızda artış olduğun u göreceksiniz.

Etkileşim arttırmanın kolay yollarından ise bizlere başvurarak anında hizmet ile yararlanabilirsiniz. Instagram Takipçi Satın AL, Instagram Gerçek Takipçi Satın Al, Instragram Ucuz Takipçi Satın Al, Instagram 10.000 Takipçi Satın Al veya Instagram Bin Takipçi Satın Al gibi paketlerden yararlanarak etkileşiminizi anında hizmet ile yararlanabilirsiniz. Tamamen güvenilir olan FenomenTR ailesi olarak sosyal medya hesaplarınızın şifre istenmeden hizmet vemekteyiz. Satış sonrası destek ile sizlerle bağımızı koparmıyoruz.