İnstagram Reels ile Ek Gelir Sağlayabilirsiniz

İnstagram Reels ile Ek Gelir Sağlayabilirsiniz

Türkiye’nin en popüler ağlarından olan Instagram da filtreler kullanıcıları en çok tatmin eden ve en çok tercih ettiği uygulamalardan bir tanesidir. Hem filtre kullanarak hem de video çekerek takipçilerin dikkatini çekmek artık çok kolay. İnstagramın Reels uygulamasından videolarınızı durdurup çekip, yavaşlatıp çekip, hızlandırarak çekip veyatta değişik efektlerle güldürücü videolar veya aşk dolu videolar çekerek keşfette düşme şansınız çok yüksektir fakat tabikide bunun için çok fazlaca izlenme ve beğeni gerekmektedir. Videonuzun çok kolay bir şekilde keşfete düşer ve birçok kişinin hatta binlerce kişinin sizi takip etmesine neden olabilirsiniz.

Instagram Reels

Reels Video özelliğini kullanıyorsanız ve bu uygulama üzerinden  ek gelir elde etmek istiyorsanız reels video hakkında bilginiz olması gerekmektedir. Reels Video TikTok videolarına nazar çıkarılmış bir uygulama türüdür. TikTok videolarında ki işlemlerin aynısını Reels Videoda da yapabilirsiniz. İstediğiniz hızı, İstediğiniz zaman duraklatıp başlatma, İstediğiniz filtteyi parça videolar aeklemek, videolarınızı bir çok hız seçeneği ile Instagram Reels özelliği ile bizlere sunmaktadır.

Takipçi sayınızın yksek olması ile birlikte Reels videolarınızın popülerliği ve izlenme sayısı o kadar yüksek olacaktır. Instagram İzlenme Satın Al veya Instgram Takipçi Satın Al gibi paketlerimizden yararlanabilirsiniz. Satın aldığınız paketler anında sisteminize dşerek satış sonrası destek garantisi veriyoruz.

Reels Videolarınıza, müzik, efekt, filtre, yazı veya hızlandırma yavaşlatma özellikleri ile kullanabilirsiniz. İster şahsi hesabınızda sevdiğiniz bir cismi veya kendinizi saydığımız seçenekleri ekleyerek çekebilir isterseniz şirket hesabınızda satacağınız ürün hakkında bilgi vererek farklı noktalardan farklı hızlar ile ürünlerinizi tanıtıp daha dikkat çekecek bir görünüm sağlamış olursunuz. Reels video kullanarak sizi takip edenlerin dikkatini daha çok çekip beğenme veya yorum alarak sayfanızın etkileşimini arttırmış olursunuz.

Reels Videolarınıza Hastage (#) eklemeyi kesinlikle unutmamalısınız. Hastageler (#) sizi takip etmeyen insanların keşfetine düşerek daha çok izlenme veya etkileşim almanızı sağlayacaktır. Etkileşimler ise sizin sayfanıza takipçi, beğeni veya yorum katarak fenomenlik kazanmış olacaksınız.

Reels Video’da para kazanmak istiyorsanız son iki ay içeresinde altmış bin dakikadan fazla izlenmesi gerekmektedir. Yaşınız 18 yaşından büyük reşit olmanız gerekmektedir. Instagram sayfanızın takipçi sayısı 10.000 ‘den fazla olması gerekmektedir. Eğer sayfanız düşük takipçili ise panelimizde bulunan Instagram Takipçi Satın AL paketinden yararlanabilir takipçi sayınızı yükseltebilirsiniz. Dilerseniz paketlerimiz arasında Türk Takipçi Kasma, Yabancı Takipçi, Kasma, Instagram Gerçek Takipçi Hilesi, Instagram Organik Takipçi Hilesi olarak sizlere sunulan birçok paketlerden yararlanıp satın alabilirsiniz.