Instagram Satışlarınız İçin Tavsiyeler ve Öneriler

Instagram Satışlarınız İçin Tavsiyeler ve Öneriler

Instagram üzerinden gönderi paylaşmak yani post paylaşamı yaparken olabildiğince çok fotoğraf ve video paylaşmaya özen göstermeniz gerekiyor. Çünkü daha çünkü kullanıcıların sizin içeriğinizde daha fazla zaman geçirmesini sağlıyor. Başka bir yönü ise fotoğraf ve video paylaşımı yaparken kaydırmalı fotoğraf paylaşımı yapmanız gerekmektedir. Kullanıcıların gönderisi daha uzun zaman geçirmesi bir diğer taraftan ise daha fazla kişiye hitap etmeniz için kaydırmalı fotoğrafları biraz daha ağırlık vermeniz gerekmektedir. Örneğin paylaştığınız kaydırmalı fotoğraflarınızın İçerikleri her kitleye hitap edebilecek şekilde üretmelisiniz.

Instagram üzerinden sosyal kanıt sunmak müşterileriniz için önemli bir husustur. Müşterilerinizin yorumlarını kendi hesabınızda, hikâyenize, Reels videolarınızda ve IGTV özelliğiyle paylaşmak ve diğer müşterilere duyurmak gelecek müşteriler için ön ayak olacaktır. Bir müşteri sizin profilinize girdiğinde, başka müşterilerinin sizden iyi bir deneyim kazandığını sizin ürününüzden iyi bir kullanıcı deneyimi kazandığını gördüğünde onlarda satışa daha yakın oluyorlar. Bu sayede sizin satışlarınız artış ve müşterileriniz arttığını görebilirsiniz.

Sayfanızda Etkileşimler İle Sayfanızda Yapmış olduğunuz Satışlar Doğru Orantılıdır

FenomenTR ailesi olarak sizlere Instagram etkileşim arttırmak için için kolay yolları sunuyoruz. Her bütçeye uygun ucuz Instagram takipçi satın al, ucuz Instagram beğeni satın al veya ucuz TikTok izlenme satın al gibi birçok seçenek ile sizlere hizmet vermekteyiz. Çalışanlarımız ile sizlere 7/24 hizmet vermekteyiz. Satın aldığınız paketler anında hesabınızda görülmektedir. Satış sonrası destek bizim kullandığımız prensiplerimizdendir.

Kaliteli ve etkili bir etkileşim alabilmek için günde en az bir veya iki post paylaşmaya özen gösteriniz. Bu paylaştığınız postların altında da yer verdiğiniz gönderi yorumlarını olabildiğince doğru bir biçimde seçmeye çalışın. Çünkü bu sizin müşterilerinizin sizin ile iletişim anlamına geliyor. Sizde onlarla ne şekilde iletişim kurmak isteyeceğinizi sizin karar vermeniz gerekiyor. Sizin hedef kitlenize yönelik yazılar yazmanız, belli paylaşımlar yapmanız gerekiyor. Paylaşım yaptığınız gönderinizin altına Captıonlarınızı 1 saat içerisinde değiştirmemeye önem gösterin. Çünkü Instagram sizin bir SPAM olduğunuzu düşünüyor ve bir süre sonra o içeriğinizin etkileşimini olabildiğince düşürüyor. O halde hedef kitleye ulaşamamış oluyorsunuz. 1 saat içinde müşterilerinizin yorumlarına cevap verin, DM’lerine cevap verebilir ve müşterilerinizle konuşabilirsiniz.

Paylaştığınız Gönderilerinize Konumunuzu (Lokasyonunuzu) Eklemeyi Unutmayınız

İnsanların yerel anlamda size ulaşmasını ve sizin onlarla bir iletişim kurmanızı sağlıyor. Şirketinizin adresi olabilir, mağazanızın adresi olabilir veya faaliyet gösterdiğiniz ürünlerinizi ürettiğiniz yerin adresi olabilir. Yani bir şekilde gönderilerinizi konumlarınızı ekleyerek etkileşimlerinizi daha çok arttırabilirsiniz.

Story Reklamları Vermeyi Unutmayın

Sosyal medya hesabınızdan reklam verme veya Sponsorlu içerik üretmeye çalışarak etkileşimlerinizi artırabilirsiniz. Çünkü ne kadar çok aktif olursanız o kadar çok etkileşim olur. Reklamlarınızı veya Sponsorlu olduğunuz içerikleri storylerinizde paylaşmayı unutmayınız. Storylerinizde soru-cevap veya anket gibi özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Ne kadar çok insanlar sizin storylerinize girip vakit geçirirse sizi daha çok ön plana çıkartıp etkileşiminizi arttırabilirler.

Reels - Hastagenin Önemi

Hastage (#FenomenTR) olabildiğince Orijinal, etkili ve çok insanın paylaşmadığı hastageleri kullanmanız gerekmektedir. Paylaşım yaptığınız hastageler bir nebi konumuzu paylaştığınıza, yerel düzeyde insanların sizi bulmasına daha çok yardımcı oluyor. Milyonlarca insanın paylaştığı hastageleri paylaşmaktansa 20.000 30.000 kişinin paylaştığı hastageler İnsanlar tarafından daha kolay bulunmanızı sağlamaktadır. (#FenomenTR)

Reels Video; profilinizde ve İçeriklerinizde Reels Video paylaşmaya olabildiğince çok özen göstermeniz gerekmektedir. Bir araştırmaya göre insanların %85’i videoları sessiz izlediği ortaya çıkmıştır. O yüzden bu noktada Reels Videolarınıza gönderi metni hazırlamak yani gönderinizin ne olduğuna dair veya sizin ne anlatmak istediğinize dair bir içerik hazırlamanız müşterileriniz açısından çok çok daha iyi olacaktır.

Fotoğraf, video, Reels, IGTV, Story Her ne olursa olsun bu sadece Instagram için geçerli değil tüm sosyal medya mecralarında en çok dikkat etmeniz gereken konu insan kavramıdır. Siz bir kamera önüne geçmeli, müşterileriniz ile samimi bir iletişim kurmanız gerekmektedir. Bu sayede müşterilerinizin güvenini kolay bir şekilde kazanabilirsiniz.

Bu saydığımız tüm tavsiyeler aksine bizim de sizlere sunduğumuz paketleri inceleyerek daha kolay bir şekilde etkileşimlerinizi arttırabilirsiniz. Sayfanızın popülerliğini veya fenomenliğinizi arttırmak için paketlere göz atabilirsiniz. Instagram Türk takipçi satın al, Instagram organik takipçi satın al, Instagram gerçek takipçi satın al veya Instagram beğeni satın al gibi birçok paketler panelimizde bulunmaktadır. (#FenomenTR)