Instagram Üzerinden Ek Gelir Elde Edebilirsiniz

Instagram Üzerinden Ek Gelir Elde Edebilirsiniz

Günümüzün birçok saatini geçirdiğimiz sosyal platformlardan bir tanesi de İnstagram’dır. Giriş yaptığımızda çıkamadığımız bağımlısı olduğumuz bu platform günümüzde en çok vakit geçirilen yerlerden birisidir. İnstagram hesabınız üzerinden sadece fotoğraf paylaşma, arkadaşlar ile sohbet etme veya video izleme olarak görmeksizin İnstagram hesabınız üzerinden gelirinize ek gelir katabilirsiniz. Özellikle büyük firmalarında kullandığı satış prensibi gibi sizde birçok sosyal medya üzerinden ürünlerinizi büyük bir kitleye ulaştırabilirsiniz.

Bu tür sosyal medya mecralarını kullandığınızda satışlarınızın arttığını kolay bir şekilde göreceksiniz.  Ek gelir elde etmeniz için satacağınız ürünü güzel yorumlayarak büyük kitleye ulaştırmanız gerekmektedir. Ürünün paylaşımlarını Fotoğraf, Video, Reels Video olarak paylaşım yapabilir, açıklayıcı bir yorum ekleyerek ürünlerinizi daha çok göz önünde bulundurabilirsiniz. Geleceğimizin mesleği ve halk arasında kullanılan iki kelime gibi ölmeyen bir meslek olarak sizde ürünlerinizi internet üzerinden satışa çıkarabilirsiniz.

Ürünlerinizin satışlarını ister şirket hesabınızdan ister şahsi hesap üzerinizden ürün anıtımı yapıp satış yapabilirsiniz. Büyük şirketlerinde kullandığı bazı taktikleri de sizde uygulayarak normal satıştan daha çok gelir ettiğinizi göreceksiniz. Bunlardan bazıları ise sayfanızı aktif bir şekilde kullanmak, takipçi sayısını arttırmak, gönderilerinizin beğenisinin yüksek olması gibi bir çok satış tekniklerini kullanmanız gerekmektedir. Bizde FenemonTR ailesi olarak sizlere internet satışınızda cironuzu arttırmak için hizmet veriyoruz.

Sayfamızda Ana Sayfa panelinden kolay bir şekilde İnstagram takipçisi satın alabilirsiniz. Çalışanlarımız sayfanızın şifre veya e posta istemeksizin sadece kullanıcı adınız ile organik takipçi, bot takipçi veya gerçek takipçi satın alabilirsiniz. Sayfamızda ve çalışma prensiplerimizde bulunan her bütçeye uygun takipçi satın alabilirsiniz. Size uygun olan takipçi kasma platformundan kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

Neden İnstagram Takipçimi Arttırmalıyım?

Kullanmış olduğunuz şahsi veya şirket hesabınızın ön planda olması istiyorsanız takipçinizin yüksek olması gerekmektedir. Şahsi hesabınızın takipçi sayısı yüksek olursa sizin de o kadar çok fenomenliğiniz veya popülerliğiniz artmış olur. Şirket hesabınızın güvenirliğini arttırmak için kesinlikle takipçi sayısı almanız gerekmektedir. Takipçi satın ama işlemini birçok büyük şirket kullanıp bu yüzden satışlarına satış katmaktadırlar. Takipçi sayınız ne kadar yüksek ise sayfanıza giriş yapan kullanıcı o sayfaya karşı o kadar güven kazanmış olup gönü rahatlığı ile alış-veriş yapmış olur.

 

Instagram Üzerinden Yapmış Olduğumuz Paylaşımların Kalitesi

Şirket hesabınızdan ürünlerinizin tanıtımını yaparken paylaşmış olduğunuz gönderiler, videolar veya reels videoların içerikleri açıklayıcı bir şekilde olması gerekmektedir. Paylaşım yaptığımız fotoğrafların net bir şekilde fotoğraflanması, ürünleriniz hakkında açıklayıcı bir şekilde yorum yapmanız, paylaşmış olduğunuz ürünlerin üzerine ürün hakkında kısa bilgi vermeniz sayfanızın kalitesini arttırmış olacaksınız. Videolarda filtre, yorum, kısa bilgi vererek ürünlerinizi daha kaliteli bir şekilde tanıtmış olursunuz.  

Instagram hesabınızın profil fotoğrafı şirketinizin logosu olabilir, biyografi bölümü şirketiniz hakkında kısa bir bilgi verebilir ve paylaşmış olduğunuz gönderiler dikkat çekici, kaliteli ve açıklayıcı olamasına özen gösterirseniz sayfanız o kadar ön planda olur. Instagram hesabınız üzerinden yapmış olduğunuz paylaşımlar sayfanızı takip eden kişiler için paylaşmış olduğunuz gönderiler bilgiye dalayalı olup eğlenceli taraflarını da yansıtmak germektedir. Bunun gibi Sosyal Platform taktiklerini uygularsanız takipçinize takipçi katıp satılarınıza satış katmış olursunuz.