Satışlarınızı Arttırmak için E-Ticarete Başvurun

Satışlarınızı Arttırmak için E-Ticarete Başvurun

Günümüzün en büyük ve en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram üzerinden bir çok etkinlikler yapabilirsiniz. Arkadaşlık edinme, arkadaşlar ile sohbet edip etkileşimde bulunma veya ticaret yapma gibi birçok faaliyet gösterebilirsiniz. Instagram üzerinden ticaret yapıp ek gelir elde edip satışlarınızı yükseltebilirsiniz. Markanızı daha çok kişiye duyurup büyük bir kitleye hitap etmiş olursunuz. Sayfanızdaki profil görünümüne özen göstermelisiniz. Profilinizdeki biyografi, profil resmi, paylaştığınız fotoğraf veya videoların kalitesi ve düzeni sayfanızın popülerliğini etkilemektedir.

Sayfanızda paylaştığınız ürünlerin fotoğrafları kaliteli bir biçimde çekilmeli ve odak noktası ürün olmasına dikkat etmelisiniz. Ürününüzün arka fonunu ister sade ister ürününüz ile alakalı objeler koyarak ürününüzün görsel estetiğini arttırabilirsiniz. Insatgram üzerinden ister şahsi hesabınızdan ister şirket hesabınızdan kitlenizi ve etkileşimlerinizi arttırabilirsiniz. Bizlerden satın aldığınız paketler ile satışlarınızı arttırabilirsiniz. Paketlerimiz içerisinde Instagram Takipçi Satın Al, Instagram Beğeni Satın Al, Instagram Türk Takipçi Satın AL veya Instagram Organik Takipçi Satın Al gibi bir ok paketlerden yararlanabilirsiniz. Paketlerimizi satın aldığınızda hiçbir şekilde Instagram sayfanızın şifresi istenmeden paketlerden yararlanabilirsiniz. Instagram sayfanıza aldığınız paketler sayesinde sayfanızın popülerliğini arttırarak sayfanıza daha çok kitle ulaştırmış olursunuz.

Instagram diğer sosyal mecralara nazar daha çok vakit getirdiğimiz bir platformdur. Yani şirketinizin bir Instagram hesabı olması şirket hesabınızın olması sizin için iyi olacaktır. Diğer sosyal medyalardan önde gelen bu uygulama sayasinde gündemden haberdar olup arkadaşlar ile sohbet edebiliriz. Günümüzde Instagram kullanıcı sayısı 1 milyar olarak belirlenmiştir. Sizlerde bu pazarda büyümeniz için bizler sizlere sunduğumuz Instagram paketlerinden yararlanabilirsiniz.

E-Ticaret üzerinden Instagramdan Ürünlerinizi Tanıtın

Instagram kullanıp kaliteli bir sayfanızın olmasını istiyorsanız takipçi sayınızın çok olması sizin gönderileriniz paylaştınız postlar için etkileşim artmasına sebep olacaktır. Instagram üzerinden satış yapıyorsanız profilinizin düzenli ve kaliteli olması sayfanıza olan ilgi veya talep çok olacaktır. Bu sayede sayfanızda yaptığınız E-Ticaret ile satışlarınız artacaktır.

FenomenTr ailesi olarak satışlarınızı arttırmanız için gereken paketlerden yararlanmalısınız. Her bütçeye uygun paketler mevcuttur. Ucuz Takipçi Satın Al, Takipçi Hilesi, Takipçi Kazan, Gerçek Takipçi Satın Al gibi birçok paketlerimiz mevcuttur.

E-Ticaret yaptığınız Instagram sayfanızın profil fotoğrafınız olarak şirketinizin logosunu koyabilirsiniz. Biyografinize iletişim bilgilerinizi (telefon numarası, adres) eklemeniz sayfanızın güvenirliğini arttıracaktır. Eğer şirketinizin web sitesi var ise URL ekleyebilirsiniz. Sayfanız hakkında 18 karakterden oluşacak kısa bilgi amaçlı biyografi yazısı yazabilir şirketinizi tanıtabilirsiniz.

Sayfanızın etkileşimi arttırmak için ürünlerinizin bilgilerini açık ve anlaşabilir bir biçimde yazılar yazın. Hastage (#) koyarak daha çok kitleye ulaşabilirsiniz. Hastage (#)  insanların ilgi duyduğu konuları ele alıp onların keşfetine düşerek hedef kitleye ulaşmış olurunuz. Kendinize ait bir hastage oluşturabilir. Satış yaptığınız kişilerin ürünlerinizi paylaştığında o hastageye kullanmasına önem veriniz. Çünkü markanız daha çok kişiye ulaşarak daha çok satış yapmış olursunuz. Bu işlemler bir nevi reklam amaçlı olup hedef kitleye ulaşmaktır.

Instagram Sayfanızı Aktif Bir Şekilde Kullanmaya Özen Gösterin

Instagram hesabınızın aktif bir şekilde kullanmanız müşterilerinize daha güvenilir bir işletme olduğunuzun kanıtıdır. Günde en az iki kere post paylaşmanız veya en az iki kere snap özelliğini kullanarak videolar fotoğraflar paylaşmanız insanların aklında daha çok kalmanıza neden olacaktır. Sayfanızın etkileşimlerini arttırmanızda yardımcı olacaktır.