Sosyal Medyada Hedef Kitleye Ulaşın

Sosyal Medyada Hedef Kitleye Ulaşın

İnternetteki varlığınız Web sitenizin ötesine taşıyarak Sosyal medya platformlarında aktif olmalısınız. Sektör ve müşteri tipinize göre Instagram, Twitter, TikTok veya Facebook gibi paylaşım platformlarında kullanmak sizlere yeni müşteri kanalları oluşturacaktır.  Sosyal medyayı aktif kullanmanızın sizlere ne gibi avantajlar sağlayacağını gelin birlikte bakalım.

Sosyal Medya platformlarının aktif olması yeni müşteri kitlesi geliştirmenizi ve yeni müşteri portreyi bulmanıza yardımcı olacaktır. Yapacağınız paylaşımlar sayesinde var olan ve potansiyel müşterilerinizin Ürünlerinizi ve hizmetinizi dilediğince Tanıta bilir ve markanız için iyi bir vitrin oluşturabilirsiniz.

 

Sosyal medya sadece iyi bir vitrin yaratmamız için değil aynı zamanda birleşik bir pazarlama politikası izlemeniz için de faydalıdır. Böylece sosyal medya paylaşımlarınız üzerinden müşterilerinizi web sitenize yönlendirip site trafiğini arttırabilirsiniz. Web sitenizdeki trafiğinizin artışı satın alma eylemlerinde pozitif etkiler yaratacaktır. Aynı zamanda web sitemizi ziyaret edin ancak satın alma eylemi gerçekleştirmeden çıkan müşterilere yönelik reklam çalışmaları yapabilirsiniz. Reklam çalışmaları sayesinde onlara özel indirim ve kampanyalar düzenleyerek geri dönüşünüzü arttırabilirsiniz.

Sosyal medya sayesinde sadece web sitenizi ziyaretleriniz artmaz aynı zamanda doğru hedef kitleye ulaşabilirsiniz. Örneğin sosyal medya reklam panelleri size dilediğiniz yerde, dilediğiniz zaman, dilediğiniz müşteri kitlesine ve daha üst hedeflere ulaşmanızı sağlamaktadır.

Sosyal Medyada  Etkileşimlerin Artması

Biz de sosyal medya hesaplarınızın etkileşimlerini artırmak amacıyla hizmet vermekteyiz. Tüm sosyal medya hesaplarınızın ana sayfa arayüzünden etkileşimleri arttırıcı paketlerde satın alabilirsiniz. 7/24 Hizmet verdiğimiz sitemizden kendinize uygun olan paketi seçerek bizlere ulaşabilirsiniz. Bizden aldığınız takipçi satın alma işlemi ile sosyal medya hesabınızda yüksek kitlelere ulaşarak gelirinizi ek gelir katmış olursunuz. Her bütçeye uygun paketlerimiz mevcuttur bizlerle iletişime geçerek şifresiz bir şekilde sadece kullanıcı adı ile paketlerimizden faydalanabilirsiniz.

Etkileşimlerde Ön Planda Olan Paketler

Instagram takipçi satın al, Instagram beğeni satın al, Facebook takipçi satın al, Facebook beğeni satın al, TikTok izlenme satın al, YouTube izlenme satın al, gibi bir çok sosyal mecralarda hizmet vermekteyiz 7/24 bize ulaşabilirsiniz. Her bütçeye uygun paketlerimiz mevcuttur.

Sayfanızı En Çok Tıklananlar Sırasına Getirin

Hedef kitlenizi belirlerken her markanın herkese hitap etmediğini unutmayın. O yüzden hedef kitlenizi iyi tanıyan ve onlara yönelik paylaşımlarda bulun. Bu paylaşımları yaparken genelde ziyade özel hitap edin. Örneğin bir PetShopunuz var ise hem kedi hem köpek mamalarının reklamlarını iki farklı kitleye verebilirsiniz bu reklamlar sonucunda hangi mamaları daha çok satıldığını öğrenebilirsiniz. Verdiğiniz reklamları takip ederek müşterilerinizi analize edebilir, potansiyel müşterimizi daha iyi tanıyabilirsiniz. Örneğin Facebook reklam paneli üzerinden kullanıcı davranışlarını iyi analiz edebilmek için farklı zaman dilimlerinde farklı yerlerde farklı hedef kitleye yaptığınız hedef kitleyi karşılaştırın. Bu sayede günün hangi anında, hangi türde paylaşımların, kullanıcıları harekete geçirdiğini belirleyebilirsiniz.

Eğer yeterli sayıda hedef kitleye ulaşmadığınız düşünüyorsanız panelimize girerek her bütçeye uygun etkileşimlere özel paketler bulunmaktadır.