TikTok Hesap Dondurma ve Silme İşlemi

TikTok Hesap Dondurma ve Silme İşlemi

TikTok hesap dondurma ve TikTok hesap silme işlemi nasıl yapılır.

Tik tok insanların çeşitli efektlerle Montajlarla bize sunulan imkânlarla oluşturmuş olduğu videoların bulunduğu platformdur. Son zamanlarda popülerliği yüksek olan sosyal medya mecralarındandır. Neredeyse on insanın dokuzu TikTok kullanmaktadır. Bizlerde sizlere sunduğumuz TikTok takipçi satın al, TikTok beğeni satın al, TikTok izlenme satın al gibi birçok seçeneğimiz ile hizmet vermekteyiz. Hizmetlerimiz kesinlikle şifre istemeden sadece ve sadece kullanıcı adı ile yapılmaktadır. 7:24 ve anında hizmet vermekteyiz. Takipçi satın al butonuna tıklayarak anında takipçi sayınızın yükseldiğini göreceksiniz. Birçok ünlünün kullandığı bu taktikleri sizde uygulayarak popülerliğinizi ve fenomenliğinizi arttırabilirsiniz.

Bizlerin sizlere sunduğu TikTok takipçi satın al, TikTok beğeni satın al, TikTok izlenme satın al gibi bir çok seçenek ile fenomenliğinizi arttırabilirsiniz.

Sizler de çeşitli sebeplerden dolayı TikTok hesabınızı kapatmak veya dondurmak istiyor olabilirsiniz. TikTok'un web-masaüstü seçimi ile hesabınıza giriş yaparak sağ üstte profil resminizin içinde ayarlar butonuna basarak ara yüze geliniz. Ayarlar kısmında hesabı yönet ve gizlilik olarak iki seçenek sunulmuş oluyor. Gizlilik seçeneğini alternatif olarak hesabınızı silmek yerine keşfedebilirliğinizi kapatabilir, özel hesabınızı aktif edebilirsiniz. Hesabınız özel olduğunda sadece onay verdiğiniz kullanıcılar sizi takip edip gönderilerinizi görebilir. Mevcut olan takipçilerimiz bu özellikten etkilenmeden sizlerin gönderi gönderilerini görebilir yorum yapabilir beğenebilirler. Hesabınızı dondurmak yerine bu yöntemi de kullanabilirsiniz. O hesabınızı silmek için hesabı yönet başlığı altındaki kontrol menüsünden hesabı sil sekmesine işaretleyerek teyit etmek amaçlı hesabınız silinsin mi diye bildiri gelmektedir. Bu soru altında;

  • Artık bu hesapla TikTok‘da oturum açamayacaksınız.
  • Yayınlamış olduğunuz videolara erişiminizi kaybedeceksiniz.
  • Satın almış olduğunuz ürünler için geri ödeme alamayacaksınız.
  • Chat mesajları gibi hesabınızda saklanmayan bilgiler, yine de başkaları tarafından görülebilir.
  • Hesabınız 30 gün süreyle devre dışı bırakılacaktır. Devredışı kaldığı sürede, hesabınız herkese görünür olmayacaktır. 30 gün sonra hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

TikTok hesabını silmeden önce bildirimlerde bulunmaktadır. Hesabınızı sildikten sonra 30 gün içinde tekrardan TikTok’a giriş yaparak hesabınızı aktif bir hale getirmiş olursunuz.

Alternatif olarak TikTok’un support servisi ile Türkçe olarak çeşitli makale ve müşteri hizmetleri ile görüşerek bilgi alabilir, problemlerinizi buradan halledebilirsiniz.