TikTok Takipçi Satın Al

TikTok Takipçi Satın Al

Günümüzde kullandığımız bir çok sosyal ağ gibi TikTok’ta oldukça rövanşta olan bir sosyal ağdır. Vaktimizin birçoğunu geçirdiğimiz sosyal medyada oldukça donanımlı içeriklere sahip olan TikTok yarım milyar kullanıcıya sahiptir. Uygulamalar arasında kendini Top 10 a taşıyıp, zirvedeki yerini de korumaktadır. Tiktokta diğer sosyal ağlardan daha kolay takipçi ve izlenmeye sahip olabilirsiniz. Bu uygulama hem Android hem de İphone uygulamalarında en çok indirilen uygulama olmuştur.  Kurucusu dünyanın en zenginlerine girmiş bulunmaktadır.

TikTok Uygulaması

Kullanıcılar kendilerini 15 saniyelik videolarla çekerek, efekt, duraklatma, hızlandırma, yavaşlatma, ses gibi özellikler ile yayınlamaktadır yazı kısımlarına ise gündemdeki Hastage ekleyerek izlenmelerini arttırmaya çalışmaktadır. Videolarınızda kırpma, kesme, ekleme gibi değişikler de yapmanız mümkündür. 

FenomenTR ailesi olarak sizlere TİkTok İzlenme Satın Al, TikTok Beğenme Satın Alma, TikTok Takipçi Satın Al gibi birçok paketleri sizlere sunuyoruz. Paketler anında hesabınıza tanımlanıp güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Birçok ödeme seçeneği ile paketlerimizden yararlanabilirsiniz. Satış sonra deste ile bizimle iletişime geçerek 7/24 hizmet vermekteyiz.

 İlginç video üreticileri bu uygulamada fenomen olmaları olası bir durumdur. Diğer sosyal ağlara nazaran daha eğlenceli olduğu düşünülüyor ve çok talep görüyordur.  Yapmanız gereken 18 yaşından büyük olmak, bir hesap açıp 15 saniyelik videolar çekerek gündemi takip etmektir. Eğer buradan bir ek gelir elde etmek istiyorsanız takipçi sayınızın 1000 i aşması gerekmektir. Eğer 1000 takipçi sayısını aşmış iseniz canlı yayın açma hakkına sahip oluyorsunuz ve takipçilerinizden hediyelere sahip olup bu hediyeleri de nakit paraya çevirebiliyorsunuz.

Oldukça fazla ek gelir elde edebileceğiniz bu sosyal macrada çok fazla takipçiye sahip olmak istiyorsanız bizimle iletişime geçip kendinize uygun paketlerimizi seçerek fenomen olabilirsiniz ve ek gelir elde edebilirsiniz. Sitemize girerek sizler için hazırladığımız paketleri seçip bizimle 7/24 iletişime geçerek Takipçi Satın Alabilirsiniz.  E posta, şifre gibi gizlilik içeren bilgiler gerekmeden hesabınıza dilediğiniz kadar Takipçi gönderme işlemi yapıyoruz.