Youtubede Hedef Kitleye Ulaşmak

Youtubede Hedef Kitleye Ulaşmak

Çağımızda sosyal ağların kullanımı oldukça yüksektir. Neredeyse yüz kişiden doksan beşi sosyal ağları kullanmaktadır. Yediden yetmişe herkesin erişebildiği mecradır. Bu kitlede gitgide büyümektedir. YouTube’de kitle arttırmak biraz daha kolaydır. Sebebi ise insanlar okumak değil izlemek ve dinlemek istiyorlar. Konunuz herkese ulaşabilecek pratik bilgiler veya bilgi aktarımı olan konular olursa izlenmede o kadar çok olur. Mesela bir halat ipten runner yapılımı araştırmak istiyor ve ilk işi bunu YouTube den izlemek oluyor böyle oldukça insanlar izlediği şeyden memnun kalırsa beğeni butonuna basıp o kişilerinde arkadaşlarının, takip ettikleri kişilerin keşfetlerine düşmüş oluyorsunuz. Daha fazla izlenmeye ulaşmanın yolu da izleyicilere, izlettiklerini tekrar izletebilmek ve içerik üretebilmektir, haftada en az 1 kere video atarsanız ve farklı içerikler üretirseniz istediğiniz hedefe ulaşmanız kolay oluyor.

Youtube İzlenme Satın Al butonuna basarak videolarınızın kalitesi ve popülerliği artmış olur. İzlenme satın alarak videolarınızı üst sıraya çıkartarak daha çok kitleye ulaşırsınız. Ve bu sayede diğer videolarınızda değer kazanıp daha çok izlenme olur. İzlenme sayısı yükseldikçe videolarınızda abone sayılarınızda git gide sayısı yükselecektir. Dilerseniz her bütçeye uygun Youtube Abone satın al gibi paketlerden yararlanabilirsiniz.

Fakat kişiler içerikten tatmin olmak istiyor dolayısıyla attığınız video bir önceki videodan içerik olarak farklı olmalıdır. Videolarınızın çok kısa olmamasına önem gösterin ve izleyenlerinize ne mesaj vermek istediğinizi planlayarak ilerleyin.  İzleyicilerin dikkatini çekebilecek özetlerle videolarınızın altına açıklamalar yapın iki üç cümleyle bir açıklama yaparsanız izleyenlere önem vermediğiniz düşünülür ve hoş bir imaj bırakmaz.  İzleyicilerinize sempatik bir hava bırakmalısınız ki devamlılığı gelebilsin.